Provincie Pontevedra, Galicië

 Aldea do Portomartiño 
Twee vakantiehuizen in het dorpje Do Portomartiño in de Suido gebergte op 670 meter hoogte, met uitzicht op de steden Pontevedra en Aruaas en de Atlantische eilanden Cíes en Ons. De huizen liggen bij de rivier Xexta in het bos Carbeileira of Xexta, deel van het Europese Natura 2000 netwerk. Beide huizen hebben zonnepanelen voor stroom en warm water.

Voorzieningen: Casa do Portomarti
ño: huis met 2 verdiepingen voor in totaal 5 personen; 2 slaapkamers met dubbelbed, 1 slaapkamer met enkel bed, 2 badkamers, keuken en woon/eetkamer met open haard.
Casa A Solaina: klein huis opgetrokken uit hout en steen voor 4 personen: 1 slaapkamer met dubbelbed, 1 slaapkamer met 2 1-persoonsbedden, badkamer, keuken, woonkamer met houtkachel.


Activiteiten: wandelen ( onder meer Ruta da Freixa, Ruta dos Chozos, Foxo do Lobo) fietsen, paardrijden, vissen (forel), paragliding, excursies (o.a. de watervallen van Liñares and Fírveda)

Talen: Engels, Gallego, Spaans


Dichtsbijzijnde stad: Pontevedra
 

Contact
Aldea do Portomartiño Xesta 

36836 A Lama
Provincie Pontevedra, Galicië
0034 986 211 086
turnatur@terra.es
www.turnatur.es.tl/
 Hostel Nornas
Prachtig landhuis met een biologische tuin en boomgaard in dorp Gondomar in Val Miñor. In de omgeving vind je dolmens, rotstekeningen, een necropolis en het prehistorisch fort Pedra Moura.  Hostel Nornas ligt 4 kilometer van het strand en 15 kilometer van de havenstad Vigo.
 

 Voorzieningen: 8 kamers, privé of gedeeld. Gebruik van keuken, gemeenschappelijk ruimtes, wasruimte tegen meerprijs, biologisch ontbijt.
 
Activiteiten: begeleide tochten in de omgeving, Zeilen, Windsurfen, Vissen, zwemmen

Talen: Portugees, Spaans

Dichtstbijzijnde stad: Vigo
 

Contact
Hostel Nornas 15, Barrio da Igrexa
36380 Gondomar (Val Minõr) (kaart)
Provincie Pontevedra
Galicië
0034 986 363 604 

reservas@nornashostel.com
www.nornashostel.com

Wat vinden eerdere logés van Hostel Nornas? Lees het op Tripadvisor.Share/Bookmark