Provincie Tarragona, Catalonië
Mas Manlleva

Een traditioneel 17e eeuws huis in een gebied rijk aan bossen en bekend doord de wijngaarden van Penedés. Het huis ligt op 650 meter hoogte en is verdeeld in twee woningen. In één daarvan wonen de eigenaren. Daarnaast is er een vrijstaande vakantiewoning.

Voorzieningen: Twee slaapkamers (2- en 3-persoons) op bases van logies en ontbijt; grote gemeenschappelijke huiskamer met open haard. De vrijstaande vakantiewoning heeft 11 slaapplaatsen, een grote huiskamer, keuken, eetkamer en drie badkamers.
Activiteiten: Wandelen, bezoek aan Aiguamurcia met o.a. het klooster van Santa Creus. Het klooster ligt op de Cistercenzenroute. In Pla de Manlleu ligt de 12e eeuwse hermitage San Miguel
Talen: Engels, Nederlands, Spaans
Dichtstbijzijnde stad: Tarragona

Contact
Plà de Manlleu
Aiguamurcia
Provincie Tarragona, Catalonië
0034 977 638 665
hedykramer@teleline.es
www.agroturisme.org

Wat vinden eerdere logés van Mas Mannleva? Lees het hier op Tripadvisor!


Mas de Mingall
Een groot 19e eeuws boerenhuis aan de voet van de Sierra de la Batalla, een gebied met uitgestrekte dennenbossen, afgewisseld door olijfboomgaarden en ruige berghellingen (tot 900 m). Het huis ligt in een afgelegen vallei van 14 hectare, met dennen-, olijf- amandel-, en Johannesbroodbomen. Water komt uit de eigen bron en zonnepanelen zorgen voor de elektriciteit.  

Voorzieningen: Vijf twee-persoonskamers op basis van bed & breakfast, twee badkamers, grote woonkamer met open haard en piano: de grote keuken heeft openslaande deuren naar de schaduwrijke patio. Tuin met plaats voor 4 tenten en een zwembad omringd door olijfbomen. Verkoop van eigen biologische olijfolie, eieren en groenten. ´s Avonds eten met de familie is mogelijk na overleg
Activiteiten: Cursussen (mozaïek, pottenbakken en glas-in-lood) wandelen fietsen ( gratis gebruik van 5 mountainbikes), excursies naar middeleeuwse dorpjes (Tivissa, Miravet etc.) en het authentieke vissersdorp L’Ametlla de Mar, strandbezoek, wild-en vogelreservaat Parc Natural del Delta de l’Ebre (op 20 km)
Talen: Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
Dichtstbijzijnde stad: L'Ametlla de Mar

Contact
Apdo de correos, 49
43519 El Perrelló
provincie Tarragona, Catalonië
0034 659 634 84
aabelsma@freeler.nl
www.masdemingall.nl
  
Wat vinden eerdere logés van Mas de Mingall? Lees het hier op Zoover vakantiebeoordelingen!Mas de Caret
Een gerestaureerde oude boerderij in de Conca de Barberà (Montblanc-Tarragona), vlakbij La Bartra en naast de Brugent-river (Muntanyes de Prades), ver weg van h et autoverkeer. De verbouwing is gedaan met ecologische bouwmaterialen.
Het water wordt op natuurlijke wijze gezuiverd. In de tuin bevindt zich een zwembad en een speelruimte voor kinderen. De biologische boerderij (8 ha) heeft een wijngaard en moestuin, pony´s ganzen, schapen kippen en een bijenhouderij. Mas de Caret doet afval- en waterrecyling. De benodigde energie wordt deels opgewekt met zonnepanelen.
Voorzieningen: Het huis heeft een grote eetkamer, lounge, open haard en groot balcon. Er zijn 8 individueel ingerichte slaapkamers voor 15-20 mensen op basis van logies en ontbijt/halfpension. In een apart gebouw bevindt zich een multi-activiteitenruimte (80 m2) met douche en kleedruimte en audio-voorzieningen. Mas de Caret heeft ook een campingplaats met 7 staanplaatsen
De maaltijden zijn biologisch (ook vegetarisch) en van eigen producten, aangevuld met producten van lokale leveranciers.
Activiteiten: wandelen over uitgezette wandelpaden of met natuurgids, fietsen (fietsverhuur) zwemmen, excursies in de omgeving,

Let op! Openingstijden camping van 01-03 t/m 30-11
Talen: Engels, Frans, Spaans
Dichtstbijzijnde stad: Lleida

Contact
Ctra. La Riba - Farena, km 11
43459 Montblanc
Provincie Tarragona, Catalonië
0034 977 264 003 mobiel 0034 679 955 756
www.masdecaret.comShare/Bookmark