Provincie Cáceres, Extremadura
De oudste camping van Extremadura heeft een ecologische facelift gehad en is nu volledig geïntegreerd in de natuurlijke omgeving. Borbollón ligt in de Sierra de Gata en op 300 meter van het meer van Borbollón.
Voorzieningen: 34 ruime (80-100 m2) kampeerplaatsen) in de schaduw van bomen als eiken en essen. Alle zijn voorzien van elektriciteit.
Gemeenschappelijke ruimte, speeltuin, bar-restaurant met terras en locale gerechten (ook afhalen), supermarkt met bakker.
Activiteiten: wandelen, mountainbiken (mountainbikes te huur) en paardrijden over uitgezette routes, zwemmen, kanoën (kano´s te huur), vissen, excursies (Hervás, Hurdes, Plasencia, Cáceres, Portugal), vogels spotten (een eiland in het meer van Borbollón is een  vogelreservaat)
Talen: Spaans
Dichtstbijzijnde stad: Plasencia
Let op! Geopend van 01-04 t/m 01-10

Contact
Santibáñez el Alto
Provincie Cáceres, Extremadura
0034 927197 008 mobiel: 0034 649 157 707
info@campingborbollon.comLandelijke herberg in El Torno, een dorpje met vele eeuwenoude boerenhuizen in el Valle de Jerte.
Voorzieningen: Alberjerte heeft in totaal 55 slaapplaatsen, verdeeld over kamers met 2, 3, 4 en 6 bedden. Zowel herberg als kamers zijn goed toegankelijk voor minder-validen. Op de eerste verdieping bevindt zich een groot terras voorzien van een solarium, met uitzicht over el Valle del jerte en los Riscos de Villavieja (een rotsformatie met veel adelaars en gieren) en het Monfragüe Nationaal Park.
Alberjerte heeft een restaurant met traditionele gerechten, een activiteitenzaal met audiovisuele middelen en een tuin
Activiteiten: bergwandelen (uitgezette routes), mountainbiken, begeleide excursies naar Monfrangue Nationaal Park).
Talen: Spaans
Dichtsbijzijnde stad: Cáceres
Contact
Plaza Mayor nº 1
10617 El Torno El Torno
Provincie Cáceres, Extremadura
0034 927 175 221 mobiel 0034 619 800 072/0034 605 04 77 15
alberjerte@alberjerte.com
Wat vinden eerder logés van Alberjerte? Lees het hier op Tripadvisor!Biologisch-dynamische boerderij in de Sierra de Villuercas, op circa 700 meter hoogte. Op de boerderij vind je paarden, koeien, schapen, geiten, kippen en maar liefst 200 bijenkorven. Verder biologische fruitbomen en een biologische moestuin. Het huis is energiezuinig gebouwd met natuurlijke materialen (klei, leisteen, kurk en kastanje) en heeft een terras en tuinzones. De elektriciteit word opgewekt met zonnepanelen.
Voorzieningen: 4 2-persoonskamers, elk met bad.
Ruime gezamenlijke woonkamer met houtkachel en keuken. Waterrecycling (ecologisch reiniging; houtoven, koken met zonne-energie.
De biologische maaltijden zijn voor een groot deel bereid met eigen producten. El Rincón heeft een grote cursusruimte.
Activiteiten: cursussen (biologische landbouw natuurbeheer, ecologische architectuur, duurzame energie, natuurlijke gezondheid) archeologische/historische excursies (rotsschilderingen, gotische graven kluizenaarshut), paardrijden, ezelrijden, mountainbiken, wandelen (historische routes naar o.a. het klooster van Guadeloupe), vogels kijkenç
Talen: Spaans
Dichtsbijzijnde stad: Cáceres

Contact
10129 Berzocana
Provincie Cáceres, Extremadura
0034 927 195 001 mobiel: 0034 690 667 582
info@alternatura.info


Een landelijk herberg in het centrum van het dorpje Robledillo la Gata. Het huis is opgetrokken uit leisteen en hout en een voorbeeld van de ´zwarte architectuur´ in deze streek.
Voorzieningen: 5 appartementen, elk met  1 of meer slaapkamer, woonkeuken en badruimte:
Lavanda: 2 2-persoons slaapkamers, waarvan 1 met een dubbelbed. Woonkeuken met sofabed en grote badkamer met bad.
Tomillo: 1 slaapkamer met 2-persoons bed bed, woonkeuken, balkon, sofabe en badkamer met douche.
Zarzamora: 1 slaapkamer met 2 –persoons bed, woonkeuken met groot raam, sofabed en badkamer met bad.
Brezo: Een zolder studio met 2 1-persoonsbedden, kleine geïntegreerde keuken, sofa-bed en badkamer met bad.
Jara: Zolder-appartement met een slaapkamer met 2 1-persoonsbedden; kleine geïntegreerde keuken, sofa-bed, en een badkamer met douche.
Azahar: charmante ´cabana´, een traditionele hut. Losstaahd van de herberg en met schitterende uitzichten over Robledillo.  Azahar heeft een tatami-stijl bed, een kleine geïntegreerde keuken, badkamer met douche, en een veranda.
Herberg Manadero heeft op de begane grond een restaurant met streekgerechten.
 Activiteiten: mountainbiken (fietsverhuur) meebeleven van de seizoensrituelen (druivenoogst, ofijvenoogst, slacht etc.), wandelen ( ook uitgezette routes) paardrijden, zwemmen (rivier de Arrago) vogels kijken, olijfolie- en wijnproeverijen, natuurexcursies ( Monfragüe National Park,  het meer van Borbollón met vogelreservaat, las Hurdes, Sierra de Gata, La Vera, El Valle del Ambroz en el Valle del Jerte) , stedenexcursies (o.m. Ciudad Rodriogo, La Alberca
Talen: Engels, Spaans
Dichtsbijzijnde stad: Cáceres
 
Contact
C/ Manadero 2
Provincie Cáceres, Extremadura
0034 927 671 118 mobiel: 0034  610 332 628
info@casamanadero.com

Wat vinden eerdere logés van Casa Manadero? Lees het hier op Tripadvisor!

Share/Bookmark