Provincie Huesca, AragónRancho Bocalarroca
Paarden- en geitenboerderij met biologische tuinbouw, gelegen in de Sierra de Montsec.  
Voorzieningen: kampeerterrein (6 staanplaatsen), 6 4-persoonskamers met eigen badkamer, gezamelijke keuken en gezamenlijke zitkamer met open haard; bar/restaurant (ontbijt, lunch, diner).

Activiteiten: meehelpen op de boerderij, paardrijlessen en (meerdaagse) tochten in de omgeving (paarden te huur), alleen of onder begeleiding; wandelexcursies naar onder meer kasteel Los Condes de Ribagorza, de kloof van Ciscar en de kloof van Monrebes. 
Talen: Engels, Nederlands, Spaans 
Dichtstbijzijnde stad: Lleida

Contact
Boca la Roca, s/n 
22580 Benabarre 
Provincie Huesca, Aragón 
0034 974 543 565 
0034 609 359 813  
equipirineo@pirineosur.com  
www.equipirineo.com


Mallata Rapún  is een vakantiehuis (logies en ontbijt) aan de poort van de Pyreneeën, op 2 kilometer van Sabiñánigo tussen de Valle de Tena en de Valle del Aragón. Het huis zelf ligt in het verder verlaten dorpje Rapun. De woning is opgetrokken in traditionele stijl, met locale en ecologische materialen (steen, hout).
Voorzieningen: Drie kamers ( 2 x 2-persoon 1 x dubbelbed), elk met eigen badkamer en woonkeuken. Kinderbedje beschikbaar. De rest van de eerste verdieping is een open zone met zithoekje en een traditionele houtoven.
Buiten bij het groene erf vindt u een moestuin en een barbecue.
Activiteiten: wandelen, fietsen, skieën, excursies (folkloristisch Museo de Artes de Serrablo, themaperk Pirenarium etc.)   
Talen: Engels en Spaans
Dichtsbijzijnde grote stad: Jaca

Contact
San Félix, 2 Rapún
Provincie Huesca, Aragón
0034 974 337 218 mobiel: 0034 685 977 290
mallata-rapun@hotmail.com
www.jaca.com/mallatarapun

Share/Bookmark