Provincie Guadalajara, Castilië-La ManchaLa Alqueria de Valverde
Een nieuw gebouwd vakantiehuis op 1270 meter hoogte in de Sierra de Ayllon in het Noorden van Guadalajara. Het huis telt drie verdiepingen en is geheel opgebouwd uit oude stenen, in de stijl van de huizen van de streek. Het interieur is van hout (dennen met decoratief eiken). Het huis is omringd door onder meer eiken, steenieken en populieren.
Voorzieningen: 4 appartementen: 3 voor 4 personen (2 2-persoonsbedden), waarvan 1 appartement een ruimte heeft voor grote groepen (max. 14-16 pers.). Alle appartementen zijn voorzien van een (open) keuken, eetkamer, badkamer met jacuzzi en een klein terras met uitzicht op de Pico de Ocejón. Het 4e appartement is voor 2 personen en bestaat uit een grote ruimte op de begane grond met slaapkamer, eetkamer, keuken en badkamer. Dit appartement is speciaal geschikt voor minder-validen.
Activiteiten: Excursies in de omgeving (onder meer leisteenroute, het magische bos Hayedo de Tejera Negras, historische-monumentenroute en de middeleeuwse stad Doncel), mountainbiken, (berg)wandelen (ook routes met een schaapherder als gids), paragliding, workshops (onder meer biologische landbouw, bijenteelt, natuurlijke cosmetica, aromatherapie)
Talen: Spaans

Dichtsbijzijnde stad: Guadalajara

Contact
Calle Única, 26
Zarzuela de Galve
19224 Valverde de los Arroyos
Provincie Guadalajara, Castilië-La Mancha 
0034 949-307 444  mobiel: 0034 680 644 232
alqueriadevalverde@yahoo.es
www.laalqueriadevalverde.com
Share/Bookmark